ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

زمان برگزاری آزمون‌های لغو شده مشخص شد

زمان برگزاری آزمون‌های لغو شده مشخص شد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه قطعا آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد در مردادماه برگزار خواهند شد، گفت: در مورد کنکور امروز تصمیم گیری خواهد شد و به این ترتیب، برگزاری آزمون سراسری نیز امروز تعیین تکلیف خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،  دکتر منصور غلامی در حاشیه جشنواره روابط عمومی‌ها که در وزارت علوم برگزار شد، در خصوص آخرین وضعیت برگزاری آزمون‌های پیش‌رو گفت: همه آزمون‌های سال ۹۹ در تابستان امسال برگزار می‌شود.
 
 
وی اعلام تاریخ بعدی برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد را منوط به اعلام نظر وزارت بهداشت دانست و افزود: قطعا این آزمون ها در مرداد ماه برگزار خواهند شد.
 
 
وزیر علوم خاطرنشان کرد: هنوز در خصوص کنکور سراسری تصمیم گیری نهایی نشده و تمام تلاش ما این است که آزمون های لغو شده از جمله آزمون دکتری و کارشناسی ارشد سرموقع برگزار شوند چون به نظر نمی‌آید که شرایط از نظر شیوع کرونا ویروس بهتر شود.
 
 
وی تاکید کرد: حتماً نظر کارشناسی وزارت بهداشت در خصوص برگزاری آزمون ها برای ما اهمیت زیادی دارد و این خیلی مهم است که آنها اعلام کنند در حال حاضر مشکل خاصی برای برگزاری آزمون ها وجود دارد یا نه؟ بنابراین منتظر اعلام نظر نهایی وزیر بهداشت هستیم.
 
 
دکتر غلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم برگزاری آزمون‌ها به شهریور نکشد و تمام تلاش ما این است که این آزمون‌ها را مرداد ماه برگزار کنیم./ ایسنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار